Lattafa Ana Abiyedh Rouge: Pareri si Pret

Lattafa Ana Abiyedh Rouge creat de Lattafa Perfumes este un parfum unisex lemnos condimentat pentru femei și bărbați. Ana Abiyedh Rouge a fost lansat în anul 2016 și este cea mai perfectă clona a parfumului Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum.

Lattafa Ana Abiyedh Rouge pareri si pret

Lattafa Ana Abiyedh Rouge: Pareri si Pret

Ana Abiyedh Rouge este o clona identică creată după Baccarat Rouge 540, varianta apă de parfum, și este potrivită pentru orice ocazie, sezon sau moment din zi și noapte. Este clasat că parfum unisex însă este un parfum ce se potrivește perfect pentru doamne și domnișoare iar părerile detinătorilor sunt foarte bune.

eMagVezi Pretin stoc
Flancoindisponibil
Elefantindisponibil

Brandul Lataffa lovește puternic în piață de fiecare dată ce lansează o clona a unui parfum celebru iar de această dată a făcut-o din nou. De aici înțelegem clar că nu are sens să plătim de n ori mai mult pentru un parfum care se comportă la fel ca Baccarat Rouge 540.

Lataffa oferă o soluție perfect rezonabilă pentru a potoli pofta sau dorința de a avea Baccarat Rouge 540 în colecția ta iar asta îl face să fie unul dintre cele mai bine vândute parfumuri din gama oferită de Lattafa Perfumes.

Lattafa Ana Abiyedh Rouge: Siaj si Longevitate

Longevitatea lui Ana Abyiedh Rouge este veșnică, iar siajul este foarte puternic. Prezentarea este excelentă, îmi place atât ambalajul cât și sticlă care deține un capac ornat cu pietre.

La acest preț, chiar nu poți să dai greș, dacă ești un mare fan al Baccarat Rouge 540 și ai avut măcar o mostră originală, de îndată ce vei pulveriza din Lattafa Abyiedh Rouge îți vei da seama că nu are nici un sens să mai arunci banii pe fereastră, acest parfum fiind gata să-ți ofere tot ce ti-ai dorit până acum.

Lattafa Ana Abiyedh Rouge: Note

Notele de vârf sunt pere Nashi, Kumquat și Bergamotă, notele de mijloc sunt mușcată și caramel iar notele de baza sunt ambră gris, mosc și lichen.