Lattafa Opulent Oud: Recenzie, Pareri si Pret

Lattafa Opulent Oud este unul dintre cele mai puternice parfumuri arăbești lansate de brand-ul Lattafa. Proiecția, persistența cât și puterea de a anula alte parfumuri din încăpere, îl face să fie cu adevărat un killer al tuturor parfumurilor pe care le-am testat până acum, și credeți-mă că am testat destule. 

lattafa opulent oud pareri, recenzie si pret

Lattafa Opulent Oud: Pareri si Pret

Parerile despre Opulent Oud sunt doar de bine! Pur și simplu, de îndată ce ai mirosit acest parfum, toate celelalte ți se pare inexistente oriunde le-ai pulveriza. Parcă prin magie le anulează mirosul și nu mai simți nimic, doar Opulent Oud de la Lattafa.

eMagVezi Pretin stoc
Flancoindisponibil

Compoziția este plasată într-o sticlă mistică de carbon negru, a cărei suprafață frontală este decorată cu un ornament exclusiv în relief și inserții aurite contrastante. Vasul este încoronat cu un capac solid auriu pentru a completa armonios designul exclusivist de lux.

Mirosul te invită la o călătorie fascinantă prin Orientul misterios, unde la fiecare pas ne putem aștepta la fenomene destul de inexplicabile și evenimente misterioase de neînțeles pentru mintea noastra. Piramida de parfum mistică unisex Lattafa Opulent Oud este plină de contraste orientale și noblețe interioară, care se simt încă din primele momente de deschidere a parfumului pe piele.

Acordurile de deschidere ale triunghiului sună ca o melodie bogată și savuroasă a unui șofran prețios cu accentele sale caracteristice de catifea sărată.
Inima florilor este cufundată în dulceața iasomiei grațioase, se dizolvă lin în baza intensă de chihlimbar. Uniunea lemnoasă strălucitoare a cedrilor maiestuosi și a lemnului de santal cald și cremos a fost aleasă ca final fulgerător pentru Lattafa Opulent Oud.

Lattafa Opulent Oud: Note olfactive

Nota de varf are un caracter placut proaspat cu note de citrice, florale si sofran. Ambra, Oudul și caramelul formează nota de inimă, care este caldă și luxuriantă. Rășinile, moscul, note lemnoase, paciuli și vanilia formează baza. Opulent Oud de la Lattafa este un parfum care trage din plin și impresionează prin mirosurile sale întunecate și atrăgătoare.

Lattafa Opulent Oud: Note componente

Note de varf: citrice, florale si sofran
Note de mijloc: Chihlimbar, Oud și Caramel
Note de bază: rășină, mosc, lemn, paciuli și vanilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *