Parfum Lattafa Asad: Review, Pareri si Pret

Am ales Lattafa Asad pentru recenzia de astazi pentru că îmi place foarte mult Sauvage Elixir, dar nu mă vedeam plătind atât de mult pentru un parfum asa ca am ales sa testez si Lattafa Asad de indata ce tot mai mult il asemuiesc cu cel din urma.

parfum lattafa asad pareri si pret, clona fidela dior sauvage elixir

Am tot testat cateva mostre de Sauvage Elixir de cand a aparut dar nu mi-am luat unul si pentru uz de zi cu zi si asta datorita pretului care pare ca este tot mai mare de la luna la luna.

Astazi am descoperit si testat Lattafa Asad, un parfum care rivalizeaza umar la umar cu Sauvage Elixir. Stiam ca Lattafa obisnuieste sa lanseze clone ale unor parfumuri de nisa si uite ca a sosit momentul ca cineva sa-i vina de hac lui Sauvage Elixir.

Lattafa Asad: Pareri si Pret

Nici nu stiu cum sa incep sa va explic experienta pe care am avut-o cu Lattafa Asad dupa primul spray, deoarece unele lucruri sunt greu de explicat in cuvinte insa ca prima idee tot ce pot sa spun este ca acest parfum matura pe jos cu Sauvage Elixir la propriu, culmea chiar daca este o clona a acestuia, insa o clona mult mai buna decat originalul din care s-a inspirat.

eMagVezi Pretin stoc
Flancoindisponibil

Daca ati fi testat pana acum Sauvage Elixir ati fi stiut foarte bine ca este un parfum brut, dur dar bun in acelas timp, insa Lattafa Asad are o anume dulceata care il face agreabil mult mai usor si pe placul mai multor persoane decat Elixir in sinea lui.

Lattafa Asad: O Clona inspirata din Sauvage Elixir, mai dupa decat originalul

Lattafa Asad este la fel de aromat si incepe sa ramana pe aceeasi linie de aroma cu Sauvage Elixir dupa aproximativ o ora, iar proiectia si persistenta sunt cu mult peste Elixir, pe pielea mea fiind prezent si dupa 10 ore, pe haine nici nu mai incape discutie de prezentare, acesta ramanand prezent si dupa 3 zile de la primele pulverizari.

Lattafa Asad este o bestie de parfum ce performeaza la toate capitolele, persistenta, siaz, versatilitate, pret, designe-ul sticlei si tot ce-ti trece prin minte, nu de asta incepe sa fie unul dintre cele mai bine vandute parfumuri Lattafa din ultimele luni, si abia daca a inceput sa fie cunoscut.

Mai jos am sa va prezint notele acestuia insa v-as ruga insistent sa nu va lasati pacaliti de formulare, Lattafa fiind cunoscut pentru ingredientele secrete nelistate in fisa produsului.

Lattafa Asad: Note

  • Varf: piper negru, ananas, tutun
  • Inima: cafea, patchouli, iris
  • Baza: ambra, vanilie, lemn uscat, benzoina, labdanum

Ca final de recenzie nu-mi ramane decat sa va incurajez pe cat posibil sa testati acest parfum sau sa faceti un blind-buy pentru ca merita iar pretul este de 7 ori mai mic decat cel din care s-a inspirat, iar dupa cum stiti cantitatea este de 100ml pt Lattafa Asad si 50ml pentru Elixir.

Personal, acest parfum si-a castigat locul in coletia mea permanenta alaturi de multe nume mari si va incurajez si pe voi sa faceti la fel.